Biar kami bantu anda!

Sila hubungi kami untuk membantu anda mendapatkan penyelesaian yang sesuai untuk perniagaan anda mengikut keperluan anda.

Untuk semua perniagaan

Rangkaian kelengkapan meluas kami sesuai dalam semua jenis ruang. Sama ada untuk mengemas kini susun atur pejabat anda, melengkapi pangsapuri untuk projek kediaman, merekabentuk ruang hotel yang selesa, atau menghasilkan persekitaran yang mesra untuk kafe atau ruang peruncitan anda, kami ada penyelesaian yang menarik, mampu milik dan berfungsi untuk anda.

IKEA Business - Gift Card

Apa yang pelanggan kami katakan

"Pasukan IKEA for Business sangat membantu dalam memberikan kami penyelesaian terhadap semua cabaran dalaman yang kami hadapi. Kami sangat mengesyorkannya kepada organisasi yang mencari penyelesaian sehenti yang berpatutan untuk ruang perniagaan mereka."

Jochebed Isaacs
Early Autism Project Malaysia

"Kami perlu menghasilkan pengalaman untuk pelawat yang datang ke sini yang sangat peka tentang kelestarian, jadi kami memerlukan rakan kongsi yang turut peka tetang kelestarian dan tidak ada rakan kongsi yang lebih baik selain daripada IKEA."

Cynthia Wong
Kumpulan SP

"Kami menyukai kerja yang IKEA lakukan untuk ibu pejabat serantau Asia kami. Dengan menggabungkan wajah ala Scandinavia dengan gaya rumah kedai ala Singapura, kami menghasilkan kerja yang menakjubkan. Kami tidak pernah rasa segembira ini!"

Rickard Ingvarsson
Syarikat logistik Scan Global

"IKEA telah benar-benar mengubah ruang pembelajaran kami kepada persekitaran yang unik dan menarik. Berfokuskan pada mewujudkan suasana yang selesa dan mudah didekati, pusat kami telah berjaya menarik perhatian dan menjadi kesukaan ibu bapa serta pelajar."

Eve Tan
Pusat Tusyen Mathathon

"Selepas ubah rupa, semuanya kelihatan berbeza sama sekali. Mereka memanfaatkan ruang dengan menggunakan perabot untuk memisahkan kawasan. Terdapat ruang kerja yang fleksibel yang boleh menyokong keperluan kerja yang berubah-ubah pada masa hadapan"

Sathonsak Sae-Ueng
Atelier Mass Co., Ltd.

"Saya suka reka bentuk ini sejak cadangan pertama lagi. IKEA boleh memenuhi semua yang saya perlukan dalam lingkungan peruntukan belanja dan memenuhi garis masa saya. Perkhidmatan yang sangat memuaskan."

Phornnipa Phetmeekha
All Vision Care Co., Ltd.

"Saya gembira dengan perabot dan reka bentuk dalaman daripada IKEA, indah dan kreatif. IKEA mempunyai begitu banyak perabot untuk kanak-kanak dan kami boleh menggunakannya untuk semua bilik darjah kami."

Kasem Tankanarat
Sekolah Tadika Pasita

"Pasukan IKEA telah menyusun semula susun atur perabot dengan sempurna dalam gaya moden. Bilik ini sangat sesuai untuk kedua-dua kumpulan pelanggan saya - pelajar dan pekerja."

Narisara Jarungpirawong
Apartmen PJ

"Semua masalah di ruang restoran telah diselesaikan. Semuanya kelihatan rapi dan teratur. Pelanggan saya mengatakan bahawa restoran ini menarik, meriah, dan ia juga membuatkan mereka menikmati makanan dengan lebih lagi."

Maneerat Ruengrattananithi
Restoran Mink Jaew

"Kami mempunyai begitu banyak stok yang tidak tersusun dengan baik. Saya sangat gembira yang IKEA dapat membantu menyelesaikan reka bentuk kedai dan cabaran ruang."

Wipakorn Kerdkul
kedai Yeb Suk Jai

Biar kami bantu anda sepanjang perjalanan

Bermula di sini.

Hubungi kami

Perkhidmatan

Pendaftaran surat berita