Persekitaran yang selesa dan selamat menggalakkan kesejahteraan. IKEA for Business membantu perniagaan mewujudkan suasana untuk menjadikan tempat kerja impian satu realiti. Sama ada anda memerlukan penyelesaian lengkap, sedikit pembaharuan atau bantuan perancangan dalaman, kami boleh membantu anda mewujudkan suasana yang mencetuskan kreativiti, tenaga dan keseronokan!

Reka bentuk produk kami

Reka bentuk untuk semua orang

Produk kami dicipta dengan memikirkan 5 dimensi: fungsi, bentuk, kualiti dan lestari — semuanya pada harga yang rendah. Kami menggelarnya 'Reka Bentuk Demokratik' kerana kami percaya semua orang berhak mendapat kelengkapan rumah yang baik, sama ada untuk individu atau perniagaan.

Diinspirasikan oleh Scandinavia

Dipengaruhi oleh warisan Sweden kami, produk kami mempunyai ciri ringkas, minimalis dan fungsi yang baik. Klasik dan ringan, ungkapan reka bentuk kami kekal abadi dan tidak ketinggalan dari segi gaya.

Rangkaian kami

Sebagai sebahagian daripada organisasi IKEA Asia Tenggara, kami telah menginspirasikan dan membolehkan orang ramai menambah baik kehidupan harian mereka selama lebih daripada 40 tahun. Kami ada di Singapura, Malaysia, Thailand, Filipina dan tidak lama lagi juga di Vietnam. Pengalaman dan rangkaian kami dalam rantau membolehkan kami memberikan perkhidmatan yang anda boleh percayai untuk keperluan perniagaan anda.

Pendekatan lestari kami

Di IKEA, kami mahu memberikan impak positif terhadap orang ramai dan planet. Itu sebabnya mengapa kami berusaha bersungguh-sungguh untuk perkara yang benar-benar penting — daripada hanya menjual mentol LED yang cekap tenaga sehingga kepada menyumberkan kesemua kapas kami daripada sumber yang lebih lestari.

Sebagai peruncit di Asia Tenggara, kami komited untuk mengurangkan impak cuaca, mengambil tanggungjawab sosial dan melibatkan orang ramai untuk hidup dengan kehidupan harian yang lebih lestari. Kami membangunkan bangunan hijau, sisa kitar semula, menghasilkan dan menggunakan tenaga yang boleh dibaharui. Sertai kami dalam perjalanan kami untuk membuatkan kehidupan sihat dan lestari satu pilihan semula jadi untuk perniagaan anda.